fbpx
Uradne ure: Pon. - Sre. : 8:30-11:00 h 08 / 20 52 683
sops@siol.net

32. tradicionalni strokovni posvet delavcev v obrti in podjetništvu – Žužkovi dnevi

ana

ana 2

Letos že 32. tradicionalni strokovni posvet delavcev je sovpadal s temo projekta ProZDRAV, v katerem sodelujeta Sindikat obrti in podjetništva & Združenje delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije.

Vprašanja zdravega delovnega okolja, dobrega počutja zaposlenih, varnosti in navsezadnje kulturnega udejstovanja posameznika, kot tista duhovna nota in dodana vrednost, ki preprosto pri ljudeh ne sme manjkati, so vprašanja, ki neodložljivo zahtevajo našo pozornost in smo jih na naših 32. Žužkovih dnevih postavili v ospredje.
Zavedati se moramo, da v vsakdanjem življenju ni monotonosti. Ljudje se srečujemo z različnimi vrstami dela, kar pomeni, da moramo biti nenehno pozorni, da le-to opravljamo varno, pa naj gre za delo doma, v službi ali kje drugje.
Življenjske poti posameznikov so različne, tako kot so različna naša vrednostna merila, torej vrednote in mišljenje, pa vednar, trdno verjamemo, da danes kljub eroziji določenih vrednot , prevladuje in ostaja vsaj ena skupna. To je skrb za zdravje.
Forma mentis tako ostaja skrb za to večno vrednoto, ki ni samo po sebi umevna, ampak je tudi povezana s podobo čudovitega naravnega okolja, v katerem živimo. To nas zavezuje, da kot posamezniki, družine, različne organizacije, združenja in nenazadnje država, poskrbimo za kvaliteto življenja sedanjih generacij in prihodnjih rodov.

Zahvaljujemo se vam za udeležbo in se vidimo na naslednjem posvetu.

Več o vsebini posveta najdete v oktobrski številki revije Delavec tu klik !

Žužkovi dnevi

ProZDRAV dr. Majda Zorec Karlovšek

dr. KarlovšekProZDRAV doc.dr. Marija Molan

dr. Molan

 

ProZDRAV dr. Ferdinand Šerbelj

dr. Šerbelj